Subscribe:

6. 4. 2011.

Visa elektron kartica - Vojvođanska banka


Visa elektron kartica se izdaje fizičkim licima rezdentima Republike Srbije, koja poseduju ličnu kartu i imaju otvoren tekući račun u filijalama/ekspoziturama Vojvodjanske banke a.d. Novi Sad. Kartica se izdaje sa brojem tekućeg računa.



Korisnik karticu može koristiti:
·          kao identifikacionu, uz čekove
·          za plaćanje roba i usluga na svim prodajnim mestima u zemlji i inostranstvu koja su opremljena POS terminalima i obeležena znakom VISA ELECTRON
·          za podizanje gotovine u zemlji i inostranstvu na bankomatima i šalterima Visa banaka.
Za korišćenje kartice u inostranstvu, potrebno je otvoriti namenski devizni račun u Filijali/ekspozituri Vojvodjanske banke a.d. Novi Sad, koji se vodi u EUR. Raspoloživi iznos za trošenje karticom u inostranstvu jednak je stanju na namenskom deviznom računu Korisnika kartice.
Za obaveze koje nastaju korišćenjem kartice u zemlji Banka zadužuje tekući račun, dok za obaveze po transakcijama načinjenim u inostrantvu, Banka zadužuje namenski devizni račun Korisnika kartice.
Korisnik može koristiti platnu karticu samo pod uslovom da ima pokriće na svojim računima u trenutku korišćenja kartice.
Korisnik osnovne kartice ima pravo da dodeli dodatne kartice licima koje sam ovlasti. Broj dodatnih kartica nije ograničen.
Kartica se izdaje sa rokom važnosti 5 godina. Nakon isteka roka važnosti, kartica se ponovo izdaje na isti rok.
Visa elektron kartica se izdaje bez naknade za izdavanje kartice.

2 komentara:

Unknown је рекао...

Šta raditi ako istekne za vreme vanrednog stanja

Unknown је рекао...

Šta raditi u koliko iatekne visa elektron kartica za vreme vanrednog stanja

Постави коментар